Societatea Hydra Telecom oferă servicii de o calitate superioară. Avem 5 ani de experienţă în conducerea acestui tip de business. În toţi aceşti ani acumulat experienţă incomensurabilă. Suntem o firmă pe care va puteţi baza la orice ora din zi/noapte. Alături de serverele de mare capcitate + asistenţă tehnică dovedită, nu aveţi niciun motiv pentru care să nu ne alegeţi pe noi.

99.50% Uptime Guarantee

Furnizăm 99.50% uptime minim, garantat, pentru toate serviciile pe care noi le furnizăm. Ţintă noastră este să ajungem să putem oferi 100% uptime!

Găzduire Servere SSD + Bandă de internet GBIT

Începând cu Ianuarie 2015 ne-am mărit capacitatea la peste 50 Terra spaţiu de stocare folosind doar SSD-uri de mare viteză. Alături de asta va putem oferi doar conexiuni de internet de peste 1000mbps.

Domenii gratuite

Dacă doreşti să îţi faci simţită prezenţa în mediul online, noi îţi vom oferi un domeniu gratuit pentru oricare pachet de găzduire pe care îl vei plăti pe cel puţin 1 an.

5 zile pentru returnarea banilor

Dacă există probleme pe care noi nu le putem rezolva ne vom angaja să îţi returnăm banii fără să punem întrebări!

Asistenţă tehnică

Îţi stăm la dispoziţie pentru orice întrebare/problemă pe care tu o întâmpini. Suntem la dispoziţia ta prin: email/sistem tickete/telefon!

Servicii multiple pentru orice buget

Ai dreptul să alegi cel mai potrivit plan pentru nevoile tale, fie că ai o afacere de success sau doreşti să începi acum. Noi avem exact ce îţi trebuie!

Powered by WHMCompleteSolution