Serverele pe care noi ţi le oferim, hostate în 2 dintre cele mai bune centre de date din Europa, sunt soluţiile ideale pentru a-ţi asigura stabilitatea oricărei afaceri pe care doreşti să o dezvolţi. Dispunând de o gama mare de planuri, îţi putem acoperi orice nevoie. Vei avea acces ROOT pentru a putea configura serverul după nevoile tale. De asemenea, îţi asigurăm un minim de 99.5% uptime, şi protecţie maximă împotriva atacurilor flood.
Fie că ai nevoie de un upgrade pentru proiectul tău sau doreşti să începi un nou proiect, serverele virtuale îţi vin în ajutor oferindu-ţi resurse garantete la un preţ mic.
Poţi folosi serverele VDS pentru a oferi stabilitate şi încredere clienţilor tăi.
Procesor RAM Spatiu Disc Trafic Lunar IP Banda NET Datacenter Pret Lunar Comanda
1.135 Ghz 512 MB 5 GB SSD 250 GB 1 IP 30 mbps Voxility/Nav 5 euro
2.27 Ghz 1024 MB 10 GB SSD nelimitat 1 IP 50 mbps Voxility/Nav 10 euro
4.54 Ghz 2048 MB 20 GB SSD nelimitat 2 IP 70 mbps Voxility/Nav 20 euro
6.81 Ghz 3072 MB 30 GB SSD nelimitat 3 IP 90 mbps Voxility/Nav 30 euro
9.08 Ghz 4096 MB 40 GB SSD nelimitat 5 IP 150 mbps Voxility/Nav 40 euro
13.62 Ghz 6144 MB 60 GB SSD nelimitat 7 IP 250 mbps Voxility/Nav 60 euro
18.16 Ghz 8192 MB 80 GB SSD nelimitat 10 IP 350 mbps Voxility/Nav 80 euro
27.24 Ghz 12288 MB 120 GB SSD nelimitat 15 IP 500 mbps Voxility/Nav 120 euro

» Fiecare server virtual beneficiează de următoarele facilităţi;

     ¬ mediu de operare independent;
     ¬ acces de nivel root pe tot vds-ul;
     ¬ garantie de uptime 99.5%;
¬ variantă de linux preferată;
¬ abilitatea de a instala / dezinstala servicii;
¬ ipuri dedicate;
¬ acces la panoul control VDS SolusVM;
¬ panouri de control populare la cerere;
¬ backup automat al întregului server vds;

Tehnologia KVM

Virtualizarea prin KVM iţi permite să achiziţionezi un server virtual care se comportă că un dedicat, astfel vei beneficia de resurse garantate la un preţ mult mai mic decât un server dedicat şi vei economisi bani! Componentă kernel a KVM-ului este inclusă în toate ediţiile de linux începând de la 2.6.20.

Hardware Profesional

Toate serverele noastre dispun de hardware de înalta performanţă şi conectivitate 1Gbps/10Gbps. Folosim harddisk-uri SSD prin care obţinem o performanţă mult mai ridicată din punctul de vedere al I/O-urilor comparat cu stocarea tradiţională (Ex.: SATA/SAS).

Servere Profesionale

Avem servere în 2 dintre cele mai mari centre de date din Europa; Voxility şi Nav Telecom! Ambele deţin peering-uri directe cu cei mai importanţi provideri din România, deţinând 2 conexiuni de 10Gb şi multiple conexiuni 1Gb, precum şi reţea redundanta Akamai Ready (acces rapid la site-uri cu conţinut audio/video: ex. MTV Networks Sysbase).

Protecţie avansată DDOS

Pentru a veni în ajutorul clienților, serviciile oferite de noi beneficieaza de un serviciu de monitorizare și curățare a traficului în cazul atacurilor DOS/DDOS (Distributed Denial of Service). În momentul detectării unui atac către o adresa IP, protecțiile redirecționează traficul prin echipamente de curățare unde se identifică tipul atacului și se aplică filtre care îl blochează sau îi reduc intensitatea.

Activare instantă

Toate comenzile sunt verificate automat de platforma noastră, iar imediat după confirmarea plăţii, serverul virtual comandat se activează, iar datele sunt expediate pe email clientului. Poţi folosi urmatoarele sisteme de operare: Windows.

Plăteşti doar cât ai nevoie

Oferim o gamă largă de pachete de hosting de la 5.00€. Alege pachetul optim afacerii tale şi cu un sigur click poţi face upgrade spre pachetul următor (Server Semidedicat) oricând este nevoie.

SLA - Uptime 99,50%

Angajament de Calitate SLA - Scopul nostru este acela de a atinge un uptime 100% pentru serviciile de hosting (găzduire) şi disponibilitatea siteurilor pentru fiecare client al nostru.

Asistenţă tehnică

O echipa de profesionişti IT (de la administratori de sisteme şi reţea până la programatori şi webdesign-eri) îţi stă la dispoziţie pentru a te ajută cu orice problema legată de serviciul de găzduire a vds-urilor.