Cerberus Host - Servicii complete de hosting, reseller, domenii

Suntem alaturi de voi de 836 zile+! Se spune ca partea grea nu este sa incepi un proiect este greu, ci sa il mentii macar pe linia de plutire pentru cel putin 1 an. Noi am trecut cu brio de primii 2 ani si am reusit sa ne formam o echipa de 5 membri. Va vom prezenta mai jos un scurt istoric + ideile principale de viitor;

HYDRA TELECOM a inceput activitatea in Ianuarie 2014 folosind servere inchiriate in Voxility cu ajutorul primilor nostri parteneri, ASTIMP. Ulterior, in 2014, am introdus in paleta de servicii de gazduire si in al doilea centru de date, NAV TELECOM. In 2015 s-au facut investitii majore in intrastructura proprie, (servere/echipamente/s.a.m.d) pentru a putea largi paleta de servicii, pentru a putea scadea preturile si pentru a putea crea si mentine stabilitatea serviciilor oferite.

Deoarece dorim sa ne stabilizam pozitia pe piata, anul acesta vom accesa fonduri europene pentru 200.000 euro unde vom contribui cu 10% din suma, 20.000 euro. Vom folosi acesti bani pentru achizitiona echipamente, pentru a amenaja noul nostru punct de lucru din Mangalia si pentru a ne promova.


Pana pe 10 mai veti avea reducere pentru urmatoarele domenii; https://www.cehost.ro/domainchecker 

.biz 10 euro redus la 7 euro
.host 85 euro redus la  40 euro
.in 7 euro redus la  5 euro
.info 10 euro redus la  5 euro
.org 10 euro redus la  9 euro

De asemeni, va vom oferi reducere de 20% pentru serverele virtuale si pentru cele de gaming. Codul promotional se poate obtine prin crearea unei sesizari/ticket de suport.

Noul sediu social al societatii HYDRA TELECOM SRL are urmatoarea adresa; Str. NUCULUI NR. 6! Va rugam sa ne contactati daca aveti un contract pentru prestari de servicii si nu ati primit actele aditionale pentru modificarea datelor societatii noastre.



Sarbatorile Pascale sunt un prilej de a fi impreuna cu cei dragi, intr-o atmosfera de pace si bucurie.

Familia HYDRA TELECOM va ureaza Sarbatori incarcate de lumina si clipe unice alaturi de cei dragi.




Rares Daniel Lungu,
Membru Fondator Hydra Telecom
===================
Cerberus Host - www.cehost.ro
SC Hydra Telecom SRL-D - info@cehost.ro / 0799.787678
===================


Monday, May 2, 2016





« înapoi